kok met ambitie

we hebben plek voor een vrolijke kok die de sterren van de hemel kookt. – letterlijk in het bos onder de sterrenhemel van Lage Vuursche. waar houtovens, rookoven en big green egg een prominente rol spelen. we zijn voor versterking van ons team op zoek naar een ambitieuze kok die zich niet gek laat maken van een vol terras. die zijn handen uit de mouwen en een bbq in de fik durft te steken. durf jij de uitdaging aan? dan bieden we je een topbaan, op een superplek in een leuk, jong en ambitieus team, met normale werktijden en uitstekende salariëring!.

sterren van de hemel
je bent een echte teamplayer in de keuken, hebt een ijzeren discipline en laat je niet gek maken van een oneindig aantal bestelbonnen. je hebt een creatieve geest en buiten koken is een way of life. kortom je kookt de sterren van de hemel!

mocht dit je allemaal aanspreken, stap dan op je fiets, in de auto of in je wandelschoenen en kom zelf kijken naar ons prachtige paviljoen. vergeet niet je motivatie en cv mee te nemen en achter te laten in onze brievenbus! mailen of bellen mag natuurlijk ook: info@buitenindekuil.nl/ 035-6312012

bijvoorkeur opleiding basiskok, affiniteit met horeca en gezonde motivatie, zijn vanzelfsprekend  allemaal een vereiste.