Kom je genieten van de natuur?

Naast prachtige wandeltochten door de Vuursche bossen van Staatsbosbeheer hebben we ook nog een paar andere (sportieve) activiteiten voor je:

Jeu de Boules 2 uur – minimaal 8 pers – 24,50 p.p. (incl borrel) – kleine vrienden < 12 jr 15,00
Kom lekker een potje Jeu de Boules spelen op ons ‘bos-dorpsplein’. We leggen je graag de regels uit, maar je mag er ook je eigen draai aan geven. Gooien wij de glazen nog een keer vol! RESERVEER VIA DE BUTTON OP DE HOMEPAGE.
Vrijdag | Zaterdag | Zondag | Tijdslots: 11:00-1300; 13:00-15:00;15:00-17:00

Bijlgooien – 2 uur – minimaal 10 pers v.a. 16 jaar – 35,00 p.p. (incl borrel)
Is Jeu de Boules voor jou te saai?
Dan dagen we je uit voor een potje Bijl werpen..
Met een echte bijl probeer je zo veel mogelijk punten te scoren in vijf worpen. Natuurlijk beginnen we met een veiligheidsinstructie, daarna gaan we even oefenen en vervolgens spelen we een paar rondes voor de punten.
Spectaculair spel waarin precisie het wint van brute kracht.

Houthakken – 2 uur – minimaal 10 pers – 45,00 p.p. (incl borrel)
Tijdens deze workshop leren we je alles over verschillende bijlen, houtsoorten, veiligheid en we gaan vooral lekker hakken! Pas op je vingers.Ondertussen stoken we de houtkachel nog een keer flink op en trakteren we op lekker eten en drinken.
Perfect te combineren met de workshop vuur maken.. Weet je ook gelijk waarom je net hout hebt staan hakken.

Vuurmaken – 2 uur – minimaal 10 pers – 45,00 p.p. (incl borrel)
Vuur maken is één van de belangrijkste overlevingstechnieken en al eeuwenoud. Tijdens deze workshop leren we je verschillende technieken / methoden om vuur te maken. Er moet materiaal verzameld en gehakt worden, we leren je iets over de opbouw en we sluiten af met een leuke competitie! Ondertussen geniet je van lekker eten en drinken!

 

MTB verhuur lage vuursche
beleef de mooie natuur rondom de kuil van drakensteijn eens op de toffe mountainbike trails van mtb-utrechtseheuvelrug! in samenwerking met OutlineTravel hebben we de service mountainbikeverhuur lagevuursche opgezet. kies jij voor de route hoge vuursche of lage vuursche? of een combinatie? na afloop is het extra genieten van een welverdiend koud glas op het terras!
we hebben mtb’s in diverse maten, reserveer eenvoudig via de oranje button aan de rechterkant of door hier te klikken.

Bootcamp in de kuil!
liever met beide benen op de grond en binnen een uur een volledige workout in de frisse boslucht beleven? in samenwerking met Bootcamp Utrecht organiseren we iedere vrijdagochtend om 11:00 een bootcamp in het bos! deze training is geschikt voor ieder niveau – we werken in kleine groepen van 4 personen en onze blije, enthousiaste en ervaren trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau. dit is de perfecte aanvulling van krachttraining voor mountainbiken of trailrunning. en het toffe bij ons is, dat je na afloop voldaan neer kan ploffen op het terras voor een welverdiende toegift: koel glas drinken, yoghurt, boterham of frisse salade!
Oh ja en vooraf reserveren dat kan hier.