Kom je genieten van de natuur?

Naast prachtige wandeltochten door de vuursche bossen van staatsbosbeheer hebben we ook nog een paar andere (sportieve) activiteiten voor je:

KLAPSTOELKABARET DONDERDAG 13 JULI 2023 20:00
Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond KLAPSTOELKABARET. Het mobiele podium ltoert weer door Nederland en brengt het festivalgevoel naar Buiten in de Kuil met intieme voorstelling in de buitenlucht. Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, zie je favoriete cabaretier of ontdek de artiesten van de toekomst! Voor deze editie komen Kiki Schippers en Pieter Verelst naar Lage Vuursche!
In samenwerking met Theater de Speeldoos!
TICKETS

En vergeet niet om vooraf te reserveren voor onze BBQ specials!

MTB verhuur lage vuursche
beleef de mooie natuur rondom de kuil van drakensteijn eens op de toffe mountainbike trails van mtb-utrechtseheuvelrug! in samenwerking met OutlineTravel hebben we de service mountainbikeverhuur lagevuursche opgezet. kies jij voor de route hoge vuursche of lage vuursche? of een combinatie? na afloop is het extra genieten van een welverdiend koud glas op het terras!
we hebben mtb’s in diverse maten, reserveer eenvoudig via de oranje button aan de rechterkant of door hier te klikken.

bootcamp in de kuil!
liever met beide benen op de grond en binnen een uur een volledige workout in de frisse boslucht beleven? in samenwerking met Bootcamp Utrecht organiseren we iedere vrijdagochtend om 11:00 een bootcamp in het bos! deze training is geschikt voor ieder niveau – we werken in kleine groepen van 4 personen en onze blije, enthousiaste en ervaren trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau. dit is de perfecte aanvulling van krachttraining voor mountainbiken of trailrunning. en het toffe bij ons is, dat je na afloop voldaan neer kan ploffen op het terras voor een welverdiende toegift: koel glas drinken, yoghurt, boterham of frisse salade!
Oh ja en vooraf reserveren dat kan hier.