Herfst in het bos, kastanjes poffen boven een vuurtje, de zonnestralen glinsteren op de rood, geel en bruin gekleurde bladeren, de paddenstoelen schieten uit de grond! Wij houden van de herfst. Onze chef heeft een speciaal herfstmenu wat woe t/m zon wordt geserveerd. Dus schuif na je boswandeling lekker aan bij het haardvuur op ons terras en laat je verwennen.

Zondag 20 oktober gaan we met onze kleine vrienden jaar vuurtje stoken, broodjes bakken met lekkere worstjes en marshmallows roosteren – 13:00 – 17:00 uur – ondertussen serveren we de ouderen 3 mooie bockbieren* en een bijpassende plank met charcuterie, kaas en brood. Laat die herfst maar komen.

€ 24,- pp 18jr+ | €12,- kids 4-18 jaar
reserveren: info@buitenindekuil.nl – vergeet niet het aantal volwassenen en kinderen te vermelden!

 Zondag 27 oktober presenteren we de bockstakel-race (7 – 14 jaar) – samen met de bokkenpiloot van ’t werkspoel in Tull aan ’t waal –waar bokken een (h)eerlijk leven hebben. Eerst ga je samen ff in de wei om aan elkaar te snuffelen en daarna dagen we ieder 2-tal uit om met ‘jouw bok’ zo snel mogelijk het bockstakel-parcours af te leggen. Na afloop serveren we lekkere limonade en voor de ouderen 3 mooie bockbieren* en een bijpassende plank met charcuterie, kaas en brood.

€ 24,- pp

*in plaats van 3 bockbieren serveren we net zo lief lekkere herfst-thee, koffies of onze befaamde limonades met siropen van de roze bunker!

reserveren? vul het formulier in.