sportief genieten van de natuur?

naast prachtige wandeltochten door de vuursche bossen van staatsbosbeheer hebben we ook nog een paar andere sportieve activiteiten voor je:

mtb verhuur lage vuursche
beleef de mooie natuur rondom de kuil van drakensteijn eens op de toffe mountainbike trails van mtb-utrechtseheuvelrug! in samenwerking met OutlineTravel hebben we de service mountainbikeverhuur lagevuursche opgezet. kies jij voor de route hoge vuursche of lage vuursche? of een combinatie? na afloop is het extra genieten van een welverdiend koud glas op het terras!
we hebben mtb’s in diverse maten, reserveer eenvoudig via de oranje button aan de rechterkant of door hier te klikken.

bootcamp in de kuil!
liever met beide benen op de grond en binnen een uur een volledige workout in de frisse boslucht beleven? in samenwerking met Bootcamp Utrecht organiseren we iedere vrijdagochtend om 11:00 een bootcamp in het bos! deze training is geschikt voor ieder niveau – we werken in kleine groepen van 4 personen en onze blije, enthousiaste en ervaren trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau. dit is de perfecte aanvulling van krachttraining voor mountainbiken of trailrunning. en het toffe bij ons is, dat je na afloop voldaan neer kan ploffen op het terras voor een welverdiende toegift: koel glas drinken, yoghurt, boterham of frisse salade!
Oh ja en vooraf reserveren dat kan hier.