kom lekker naar buiten daar wordt je blij van! we zijn iedere dag geopend vanaf 09:30 en op zondag zelfs vanaf 08:30 uur.  voor lunch of diner kan je heel eenvoudig reserveren via de website, voor maximaal 4 personen (of meer, maar dan allemaal met dezelfde huissleutel)

als je lekker wil komen genieten van een goede kop koffie met iets lekkers of in de middagzon komt borrelen met een (speciaal)biertje en bitterballen ben je van harte welkom. reserveren hiervoor kan uitsluitend aan de ‘deur’.

als je niet meer kan reserveren voor lunch of diner via de site dan zitten we vol… het goede nieuws is dat je altijd bij ons terecht kan om iets lekkers af te halen om mee te nemen naar het picknickveld bijvoorbeeld! neem een picknickkleed mee, hier is ook voldoende ruimte om afstand te houden als je gezelschap stiekem toch is groter is.
op zaterdag en zondag is ook ons benedenterras geopend – reserveren hiervoor kan aan de deur!

je kan natuurlijk meerdere tafels reserveren onder verschillende namen, wij garanderen je dan echter niet dat je altijd tafels naast elkaar kan krijgen… en slepen met tafels dat voldoet helaas ook niet aan de 1,5m regels.

en bespaar je de moeite, je bent voor ons heel speciaal, maar geen uitzondering… dus bellen of mailen heeft geen zin!