kom lekker naar buiten daar wordt je blij van! we zijn iedere dag geopend vanaf 09:30 en op zondag zelfs vanaf 08:30 uur.  voor lunch of diner kan je heel eenvoudig reserveren via de website.

als je lekker wil komen genieten van een goede kop koffie met iets lekkers of in de middagzon komt borrelen met een (speciaal)biertje en bitterballen ben je van harte welkom.

als je niet meer kan reserveren voor lunch of diner via de site dan zitten we vol… het goede nieuws is dat je altijd bij ons terecht kan om iets lekkers af te halen om mee te nemen naar het picknickveld bijvoorbeeld! neem een picknickkleed mee, hier is ook voldoende ruimte om afstand te houden als je gezelschap stiekem toch is groter is.
op zaterdag en zondag is ook ons benedenterras geopend.

we begrijpen dat je hunkert naar een feestje en dat je denkt dat bij ons in het bos alles mogelijk is. echter gek genoeg moeten wij ons ook aan de maatregelen van de overheid houden. doe je mee? blijft het voor iedereen gezellig?

goed om te weten
bij buiten zijn we gek en zuinig op de natuur. alle activiteiten die we organiseren gaan dan ook in overleg en overeenstemming met
staatsbosbeheer en in harmonie met de natuur. we willen namelijk nog jaren naar buiten kunnen.
op ons terrein passen daarom geen ballonnen, geen opblaaskussens, geen partytenten en slingers mag je ook lekker thuis ophangen!
wij genieten van het bos in haar wisselende gedaante van het seizoen, we nodigen je uit om dit te komen ervaren… wat een feest!

en bespaar je de moeite, je bent voor ons heel speciaal, maar geen uitzondering… dus bellen of mailen heeft geen zin!