Kom lekker naar buiten daar wordt je blij van! We zijn iedere dag geopend vanaf 09:30 en op zondag zelfs vanaf 08:30 uur.  voor ons  diner op vrijdag, zaterdag en zondag kan je heel eenvoudig reserveren via de website.

Als je lekker wil komen genieten van een goede kop koffie met iets lekkers, komt lunchen of in de middagzon komt borrelen met een (speciaal)biertje en bitterballen kan je gewoon altijd aan komen waaien.

Als je niet meer kan reserveren voor diner via de site dan zitten we vol…
op (zaterdag en) zondag is ook ons benedenterras geopend met een beperkte kaart in onze ‘zelf-service- zoek een lekker plekje’ formule.

Voor groepen vanaf 8 tot 15 personen hebben we een paar tafels beschikbaar, daarvoor kan je eenvoudig reserveren via onze website. Wil je met meer dan 15 personen komen? Stuur dan een mail naar groepen@buitenindekuil.nl en onze collega Ruby neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Goed om te weten
Bij buiten zijn we gek en zuinig op de natuur. alle activiteiten die we organiseren gaan dan ook in overleg en overeenstemming met
staatsbosbeheer en in harmonie met de natuur. we willen namelijk nog jaren naar buiten kunnen.
op ons terrein passen daarom geen ballonnen, geen opblaaskussens, geen partytenten en slingers mag je ook lekker thuis ophangen!
wij genieten van het bos in haar wisselende gedaante van het seizoen, we nodigen je uit om dit te komen ervaren… wat een feest!

En bespaar je de moeite, Je bent voor ons heel speciaal, maar geen uitzondering… dus bellen of mailen heeft geen zin!