Toffe jobs op een unieke plek- “buiten is een speeltuin waar je nooit te oud voor bent”
Wil je werken in een ambitieus, vrolijk team met groei-expansie, op de mooiste plek van de Utrechtse Heuvelrug en ‘s avonds ook nog eens op tijd thuis? dan zoeken wij jou!

We hebben in ons team nog plek voor vakkrachten die fulltime ons team komen versterken:
Assistent Bedrijfsleider / Medewerker bediening
#glimlachvanoortotoor #inhetbos #fulltime/partime #optijdthuis
Welke horeca medewerkers met ervaring in de bediening, lef en een verfrissende blik komen ons team versterken?
Je bent gastvrij, service gericht en geniet van het contact met gasten met een ontembare drang om het ze naar de zin te maken. Iedere dag ga je vol energie naar je werk waar je vol passie vertelt over de mooie producten die je serveert. Je hebt feilloos in de gaten wie er nog iets wil bestellen en ook al is er geen stoel meer vrij, jij laat je niet het bos in sturen. Samen met je collega´s zorg je ervoor dat het restaurant en terras er elke dag stralend bij staat. Horeca is je lust en je leven, in de natuur kom je tot bloei, je bent een kei in organiseren en dat alles altijd met een sprankelende glimlach.

Zelfstandig werkend Kok
#glimlachvanoortotoor #inhetbos #fulltime/partime #koksopleiding

We hebben plek voor een vrolijke kok die de sterren van de hemel kookt. – letterlijk in het bos onder de sterrenhemel van Lage Vuursche. Waar houtovens, rookoven en big green egg een prominente rol spelen. We zijn voor versterking van ons team op zoek naar een ambitieuze zelfstandig werkend kok die zich niet gek laat maken van een vol terras. die zijn handen uit de mouwen en een bbq in de fik durft te steken. Durf jij de uitdaging aan? Dan bieden we je een topbaan, op een superplek in een leuk, jong en ambitieus team, vier- of vijfdaagse werkweek met flexibele werktijden, bovendien een en uitstekende salariëring. En de belofte dat geen dag hetzelfde is. Dagelijks kook je voor verschillende groepen recreanten van lunch tot en met borrel en in het weekend diner. Je draait je hand niet om voor een stevige MEP, werkt netjes en hygiënisch en wordt er blij van om ook een barbecue of buiten diner te draaien voor een groep op één van de terrassen.

Handige handjes
Buiten in de Kuil zoekt een paar handige handjes, om wekelijks een paar uur diverse klussen uit te voeren in, aan en rondom ons horecapaviljoen in de bossen van Lage Vuursche. De werkzaamheden variëren van het onderhoud van meubilair, het terras, het doen van kleine reparaties zodat alles er spik en span uitziet. Ben je handig, houd je van aanpakken, buiten zijn en ben je een paar uur per week flexibel beschikbaar?

Afwasser – blinkend schoon
Buiten in de Kuil zoekt een afwasser! Ben jij de koning(in) van de spoel en deins je niet terug van een oneindige stroom aan pannen en servies? Dan hebben we een mooie en professionele werkplek waar je goed kan verdienen zowel doordeweeks als in het weekend – middag en avonddiensten.

checklist voordat je verder gaat:

 • Gastvrij, commercieel en service gericht, met oog voor detail
 • Stoer, energiek en flexibel
 • Proactief, stressbestendig en inspirerend
 • Zelfstandige teamspeler met veel verantwoordelijkheidsgevoel
 • Liefhebber van de natuur en fervent fikkie-stoker
 • Passie voor lekker en gezond eten en drinken
 • Iedere dag een glimlach van oor tot oor
 • Een afgeronde relevante opleiding en of aantoonbare praktijk ervaring in de horeca

Alles check?

Mooi! Dan bieden wij je een unieke uitdaging waarin geen dag hetzelfde is en:

 • Een goed salaris, uitdaging en doorgroeimogelijkheden
 • Een superleuk, gezellig , professioneel en enthousiast team
 • Een unieke plek op de heuvelrug, vol mogelijkheden en vrijheid
 • Scholing, coaching en andere persoonlijke groei
 • Maandelijks een team-event
 • Een (fulltime) contract met normale werktijden

Overtuigd?

Stuur een goede motivatie (brief, email, afspraak, video, skype-call…) waarom we juist jou moeten kiezen voor deze baan! en vergeet niet je cv en wat referenties te sturen zodat we een compleet beeld van je krijgen. werken@buitenindekuil.nl of stap op je fiets en kom even langs!