Toffe jobs op een unieke plek- “buiten is een speeltuin waar je nooit te oud voor bent”
Wil je werken in een ambitieus, vrolijk team met groei-expansie, op de mooiste plek van de Utrechtse Heuvelrug en ‘s avonds ook nog eens op tijd thuis? dan zoeken wij jou!

We hebben in ons team nog plek voor vakkrachten die fulltime ons team komen versterken:
#Leidinggeven #in het bos, #buitenkoken, #optijdthuis #fulltime4dagen

Chef-Kok gezocht!
Wij zoeken een ambitieuze Chefkok, die samen met onze keukenmanager ons keukenteam aanvoert.

De natuur is je tweede thuis  en menu engineering is je 2e natuur. Je bent een echte teamplayer, met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring die het leuk vindt om het beste uit je team te halen.  Organiseren en structureren zit in je bloed, met een ijzeren discipline. Je voelsprieten voor nieuwste trends staan aan en draait met een stralende glimlach de rij met eindeloze bonnen in rap tempo weg.  Fikkie stoken en BBQ zijn voor jou een voorwaarde en je geniet ervan dat geen dag hetzelfde is.

Zelfstandig werkend Kok –

We hebben plek voor een vrolijke kok die de sterren van de hemel kookt. – letterlijk in het bos onder de sterrenhemel van Lage Vuursche. Waar houtovens, rookoven en big green egg een prominente rol spelen. We zijn voor versterking van ons team op zoek naar een ambitieuze zelfstandig werkend kok die zich niet gek laat maken van een vol terras. die zijn handen uit de mouwen en een bbq in de fik durft te steken. Durf jij de uitdaging aan? Dan bieden we je een topbaan, op een superplek in een leuk, jong en ambitieus team, vierdaagse werkweek met flexibele werktijden en altijd ’s avonds op tijd klaar, bovendien een en uitstekende salariëring. En de belofte dat geen dag hetzelfde is. Dagelijks kook je voor verschillende groepen recreanten van lunch tot en met borrel en in het weekend diner. Je draait je hand niet om voor een stevige MEP, werkt netjes en hygiënisch en wordt er blij van om ook een barbecue of buiten diner te draaien voor een groep op één van de terrassen.

Je bent een echte teamplayer in de keuken, hebt een ijzeren discipline en laat je niet gek maken van een oneindig aantal bestelbonnen. je hebt een creatieve geest en buiten koken is een way of life. kortom je kookt de sterren van de hemel.

Medewerker bediening #glimlachvanoortotoor #inhetbos #fulltime/partime #optijdthuis
Welke horeca medewerkers met ervaring in de bediening, lef en een verfrissende blik komen ons team versterken?
Je bent gastvrij, service gericht en geniet van het contact met gasten met een ontembare drang om het ze naar de zin te maken. Iedere dag ga je vol energie naar je werk waar je vol passie vertelt over de mooie producten die je serveert. Je hebt feilloos in de gaten wie er nog iets wil bestellen en ook al is er geen stoel meer vrij, jij laat je niet het bos in sturen. Samen met je collega´s zorg je ervoor dat het restaurant en terras er elke dag stralend bij staat. Horeca is je lust en je leven, in de natuur kom je tot bloei, je bent een kei in organiseren en dat alles altijd met een sprankelende glimlach.

checklist voordat je verder gaat:

 • Gastvrij, commercieel en service gericht, met oog voor detail
 • Stoer, energiek en flexibel
 • Proactief, stressbestendig en inspirerend
 • Zelfstandige teamspeler met veel verantwoordelijkheidsgevoel
 • Liefhebber van de natuur en fervent fikkie-stoker
 • Passie voor lekker en gezond eten en drinken
 • Iedere dag een glimlach van oor tot oor
 • Een afgeronde relevante opleiding en of aantoonbare praktijk ervaring in de horeca

Alles check?

Mooi! Dan bieden wij je een unieke uitdaging waarin geen dag hetzelfde is en:

 • Een goed salaris, uitdaging en doorgroeimogelijkheden
 • Een superleuk, gezellig , professioneel en enthousiast team
 • Een unieke plek op de heuvelrug, vol mogelijkheden en vrijheid
 • Scholing, coaching en andere persoonlijke groei
 • Maandelijks een team-event
 • Een (fulltime) contract met normale werktijden

Overtuigd?

Stuur een goede motivatie (brief, email, afspraak, video, skype-call…) waarom we juist jou moeten kiezen voor deze baan! en vergeet niet je cv en wat referenties te sturen zodat we een compleet beeld van je krijgen. werken@buitenindekuil.nl