‘t liefst verwennen we jullie bij ons buiten met lekker eten en drinken. dat is op dit moment beperkt mogelijk. dus we brengen buiten graag bij jullie naar binnen tijdens de feestdagen.. onze parel.. een borrelplankje methuisgerookte zalm huisgerookte zalm.
combineert perfect met een volle chardonnay of  een glas Utrechts Heuvelrug Blond van brouwerij de Leckere, steun je bovendien ook nog eens ‘t nationaal park mee!
de zalm wordt warm gerookt in onze rookoven, met een ‘rub’ van de chef. daarnaast krijg je ook een stukje zalm wat op finse wijze langs het vuur is gerookt. in totaal is het 750gram – het is na aankoop 3 dagen houdbaar.
voor de plank met zalm en een fles chardonnay of 2 flesjes en glazen heuvelrug blond betaal je € 40,-

Heuvelrug Blond is een biologisch gebrouwen bier met water van de Utrechtse Heuvelrug dat op 70 meter diepte wordt gewonnen. De Heuvelrug is 150.000 jaar geleden ontstaan door landijs dat het gebied omhoog stuwde. Onder de rug zit een grote voorraad bronwater, die gefilterd wordt door het zand en de natuur. Het is een stevig, hoppig speciaalbier “je proeft de natuur”.

 
reserveer hier  en kom ‘m ophalen op 22, 23 of 24 december tussen 14:00 – 17:00, zorgen wij voor een gezellig kerstsfeertje!