Parttime Horeca (bijde-)handjes!
Buiten in de Kuil zoekt buitenbeentjes, onmisbare handjes en blije eikels als horecamedewerker,
Wij zijn op zoek naar medewerkers in de bediening, achter de bar en in de afwas om ons team te versterken op een unieke plek in de bossen van Lage Vuursche.
Dus heb je naast je studie, je baan of andere dagbesteding nog tijd en zin over. Ben je geboren met een glimlach, staat horeca-medewerker op je bucketlist, wil je nog heel veel leren en ben je niet vies van aanpakken? Vinden je vrienden je hip, stoer en grappig en mogen we je bovendien 24/7 wakker maken voor de leukste baan in het bos?

 

Afwassers

Buiten in de kuil  zoekt onmisbare handjes voor de afwas.. niet dat we geen machines hebben hoor, het zijn de beste in zijn soort… maar die moeten worden in- en uitgeruimd. En niet alle pannen mogen in de machine van de chef.. Je werkplek is uniek, in de bossen van Lage vuursche, je werkt in een bevlogen team, de piekmomenten zitten in het weekend… en we hebben extra salaris over voor iemand die de hele week in vast dienstverband beschikbaar is… maar ook als je naast je studie, je baan of andere dagbesteding deel uit wil maken van een top team ben je van harte welkom!

Koks

Ben jij de kok die onder de sterren van de hemel kookt – letterlijk bij buiten in de kuil in lage Vuursche. Waar houtovens, rookoven en big green egg een prominente rol spelen. We zijn voor versterking van ons team op zoek naar een ambitieuze kok die zich niet gek laat maken van een vol terras. Die zijn handen uit de mouwen durft te steken en een stempel wil drukken op de menukaart…

Handige harrie gezocht

We zoeken een handige harrie, met tijd, in de buurt van Lage Vuursche, iemand met 2 rechterhanden, die kan zagen, timmeren, die niet bang is voor water en vuur…kortom de ultieme klusjeman die niet de hele dag achter de geraniums wil zitten, zelf zijn tijd kan indelen en graag buiten wil zijn.. die houdt van een goede kop koffie en vervolgens lekker zelfstandig aan het werk kan… de ene week iets meer dan de andere… maar werk is er altijd!

 

Chauffeur

We zoeken een chauffeur voor de weekenden. Iemand in het bezit van een auto die onze medewerkers na een dag hard werken veilig thuis brengt. Heb je een pet? Nu nog een krantje op de achterbank en rijden maar….

Share