vakantie vier je dit jaar bij buiten!

zomeragenda:

18 juli – comedy – omdat er meer gelachen moet worden!
25 juli – dansen op je picknickkleed – kampvuur concert
1 augustus – vakantiebingo en voetjes de vloer met DJ tony terrific
6 augustus – kinderkaravaan circus Snor
8 augustus – dansen op je picknickkleed – kampvuur concert

iedere woensdag in juli en augustus pizza’s uit de houtoven!


zaterdag 1 augustus – 19:00 – 21:00 voetjes van de vloer – dansen op je picknickkleed -welkom Tony Terrific met zijn brede glimlach, zijn ongekende charmes en onder het genot van de lekkerste funk, pop, rock, dance en guilty pleasures van de afgelopen 50 jaar is het goed toeven op je picknickkleed. voeg daar nog een potje onvervalste vakantiebingo aan toe en de langste zonsondergang van de heuvelrug en het is feest in de kuil! tickets € 22,50 – incl 1 burger, 1 biertje met of zonder alcohol, muziekprogramma en mooie prijzen en dat op een corona proof buiten terrein met een intiem gezelschap.

donderdag 6 augustus – Kinderkaravaan Circus Snor
actief circusprogramma voor onze kleine vrienden van 5 t/m 12 jaar (kunnen ouders lekker genieten op ons mooie terras midden in het bos)

kinderleer o.a. zelf lopen op een touw, rijden op gekke fietsen, googeltrucs of ga op de foto als artiest. in 2,5 uur maken we je wegwijs in de wereld van circus SNOR. TICKETS via Circus Snor 
ochtend 10:30 – 13:00 uur
middag 15:30 – 18:00 uur
wij zijn open voor de ouders om lekker te lunchen of dineren, wel handig om even te reserveren. voor een drankje of een ijsje kan je zonder reservering terecht

 

 

Dansen op je picknickkleed
Op zaterdag  8 augustus verwelkomen we Rafael Hekker met zijn band. Ze spelen lekkere engelstalige luisterpop, deze rasmuzikanten hebben al met alle ‘groten der aarden’ gespeeld, diverse pop-prijzen in gewonnen en ze leven voor de muziek. met de karakteristieke stem van Rafael en het geluid van de gitaar een perfecte setting voor een kampvuurconcert. stilzitten hoeft niet- zo lang je maar op je picknickkleed blijft en 1,5 m afstand houdt! 19:00 – 21:00 uur. het hek gaat open om 18:00 uur voor een burger en een biertje. neem je picknickkleed of klapstoel mee en plof neer op onze picknickweide.

mocht het heel slecht weer zijn dan wijken we uit naar datum later in augustus