chef-kok die de sterren van de hemel kookt, zonder sterallures!

als kind roerde je al te pas en onpas in alle potten en pannen, inmiddels heb je de zandtaartjes verruild voor scherpe messen. het water loopt je in je mond bij eerlijke seizoen producten en je ogen beginnen te glinsteren bij het koken op vuur. heb je de ontembare drang om mensen te verrassen met dagelijks wisselende gerechten en zoek je een plek waar je deze uitdaging iedere dag aan mag gaan? solliciteer dan snel voor dè sterrenplek bij buiten in de kuil, een uniek paviljoen in de bossen van Lage Vuursche.

geen dag bij buiten in de kuil is hetzelfde.
nadat je met je team de zelfgemaakte taarten uit de oven haalt, verras je een groep van 80 recreanten op (h) eerlijke gerechten. ’s avonds serveer met verschillende bereidingstechieken een topmenu. reikhalzend kijk je uit naar de ‘sunday-roast’ en de andere evenementen die we allemaal organiseren.

sterren van de hemel
je bent een echte teamplayer in de keuken, hebt een ijzeren discipline en laat je niet gek maken van een oneindig aantal bestelbonnen. je hebt een creatieve geest en buiten koken is een way of life. Kortom je kookt de sterren van de hemel!

mocht dit je allemaal aanspreken, stap dan op je fiets, in de auto of in je wandelschoenen en kom zelf kijken naar ons prachtige paviljoen. vergeet niet je motivatie en cv mee te nemen en achter te laten in onze brievenbus! mailen of bellen mag natuurlijk ook: info@buitenindekuil.nl/ 035-6312012

diploma’s, aantoonbare werkervaring, referenties, rijbewijs, zijn vanzelfsprekend  allemaal een vereiste.